M-sorozat: lakossági klímák, kisebb helyiségek hűtése - fűtése - Üdvözöljük a ROYAL KFT. lapjain-Mitsubishi Electric Klíma

KERESÉS
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

M-sorozat: lakossági klímák, kisebb helyiségek hűtése - fűtése

Termékeink

Az M-sorozat lakó helységek energiatakarékos hűtését vagy fűtését biztosítja.
Rendszerváltozatok
1,5 kW-tól 15,5 kW-ig terjedő hűtési és hűtési/fűtési teljesítmény.
Mono split vagy multi split elrendezés 2-től 8-ig terjedő beltéri egységgel.
Beltéri egységek típusai: mennyezeti,kazettás, légcsatornázható, oldalfali és parapett kivitelű berendezések.
Az inverteres kültéri egységek hőszivattyú funkcióval is működnek (fűtés).
Az M-sorozat összes készüléke kábeles távirányítással is működik (a készüléktípusoknak megfelelően különböző csatlakoztató adapterekre van szükség).


Formatervezés
Minden beltéri egység hófehér színű (RAL 9010), kivéve a MSZ-EF sorozatot. Az oldalfali berendezések a korszerű flat-panel-design szerinti kialakításuak.
Csendes működés
A beltéri egységek működés közben alig hallhatók.
Az MSZ-FH25/35 VE jelű Oldalfali készülékek alvó üzemmódban csak 20 dB (A) értékkel működnek.
Nagyfokú energiahatékonyság
Energiatakarékos inverter technológia: rendkívül gazdaságosan működnek a fokozatmentes teljesítmény beállításnak köszönhetően. Pontosan azt a hűtési/fűtési teljesítményt bocsátanak rendelkezésre, amelyre szükség van.
Egyszerű tisztítás
Az opcionális Quick Clean Set révén még egyszerűbbé válik a tisztítás,a hőcserélő egyszerűen egy porszívóval takarítható.


Replace-technológia
Az M-sorozat minden klímagépe rendelkezik a Mitsubishi Electric Replace technológiájával, mely lehetővé teszi a meglévő R22- és R407C hűtőközeggel üzemelt csővezetékek további alkalmazását. Amennyiben a meglévő, régi berendezést egy modern, R410A hűtőközeggel üzemelő klímára cserélik, akkor nincs szükség a csővezetékek kiöblítésére, sem pedig újbóli kiépítésre Az épületbe már beépített csővezeték tovább használható, mindössze a bel- és kültéri egységeket kell kicserélni.Ezáltal a telepítés költség- és időigénye minimálisra csökken. Az új klímaberendezés beruházása a nagyfokú gazdaságosságnak és a jelentős energia-megtakarítási potenciálnak köszönhetően igen rövid idő alatt megtérül.
A Mitsubishi Electric egy speciális hűtőfolyadék-olajat fejlesztett ki HAB-olaj néven (Hard Alkyl Benzene), amely biztosítja a kompresszor optimális kenését
a régi R22-es berendezések ásványi olajai vagy az R407C-berendezések észter-olajai által okozott szennyeződések ellenére is. Az Mitsubishi Electric klímák ezt a speciális hűtőgépolajat használják, melyre rendkívüli kémiai ellenálló képesség jellemző. A csővezetékek mellett a beltéri egység és a kültéri készülék közötti vezérlő vezetékek is használhatók.


MSZ-FH Deluxe típus


MSZ-FH25VE típusú klímagép egyesíti a legmagasabb fokú igényeket: a tetszetős formatervezést, a halk működést és a legmagasabb fokú energiahatékonyságot.
Különleges kiegészítő funkciók:

  • 3D I-see szenzor nyolc érzékelőjének segítségével háromdimenziós hő térképet készít a helyiségről (752 mezőre osztja fel). Megállapítja hogy van-e valaki a helyiségben, és a beállítástól függően lehet a kondicionált levegőt a jelenlévő személyekre irányítani vagy kikerültetve áramoltatni. Ha senki sem tartózkodik a helyiségben, akkor az energiatakarékos mód kapcsol be.

  • Osztott vízszintes terelőlapát: duplán gondoskodik a helyiség komfortjáról. Két különböző légáramlat is beállítható, így ha két személy tartózkodik a helyiségben, akkor mindkét személy a saját egyéni komfortérzete szerint használhatja a klímát.

  • A Deluxe Oldalfali készülék a legjobb energia-hatékonysági értéket éri el, hűtő, ill. fűtő üzemmódban is a legmagasabb, A+++ jelű energiahatékonysági osztályba sorolható.

  • Plasma Quad szűrő: Egy 25 m3 méretű kísérleti helyiségben ez a szűrő a tesztek során 65 perc elteltével a vírusok 99 %-át elpusztította, 115 perc után 99% -kal csökkentette a baktérium-koncentrációt.


Díjnyeretes Prémium kialakítású oldalfali split klíma - iF Design Award


A Mitsubishi Electric új oldalfali egységeket alakított ki a mono és multi-split rendszerekhez. Fejlesztésük fő célja: az alacsonyabb zajkibocsátás, a maximális energia-hatékonyság és a megbízható működés. Az új MSZ-EF35VEB oldalfali készülék mélysége mindössze 195 mm. A modellek kaphatóak fényes-fehér, fényes-fekete és matt-ezüst színben, lehetőséget adva a kiválasztásnál a hűtendő szoba stílusához történő harmonizálásra. Formájában új a speciális sík-burkolatos kialakítás. A beépített szűrő kiszűri a port, a kellemetlen szagokat és a baktériumokat, és így optimális levegő minőséget állít elő. Hat hűtési teljesítményben kaphatók a készülékek: 1.8, 2.2, 2.5, 3.5, 4.2, 5.0kW. Köszönhetően a „state-of-the-art” inverter technológiának, a prémium oldalfali egységek maximális energia-hatékonysága hűtő üzemben 4,59 (COP érték az MSZ-EF25VES típusnál). A készülékek hőszivattyús funkcióját felhasználva helyettesíthetik a hagyományos fűtési megoldásokat átmeneti időszakokban. Az 1 méter távolságtól mért zajszint mindösszesen 21 dB (A), ezért ezek a klímák ajánlottak zajra érzékeny munkahelyeken és lakóterületeken. Az új modell a "Kirigamine ZEN" nevet viseli, ami a harmóniát, a békét és a jólétet jelzi.MSZ-SF sorozat - Ideális megoldás kis szobák hűtésére


A legkisebb méretű Mitsubishi Electric split klíma (MSZ-SF15VA).
A legjobb választás kis szobák hűtésénél. A beltéri egységek 1,5 kW hűtési kapacitástól, 5 kW hűtési kapacitásig 6 lépésben kaphatók. A kis méret ellenére a készülékek rendkívül halkak fűtési és hűtési üzemmódban 21 dB(A). A szabadalmaztatott Dual Air Guide kifúvó biztosítja hogy hűtés üzemmódban huzat hatás nélkül áramoljon ki a levegő, és fűtés üzemmódban ideális légelosztást alakłítson ki. A mono-split alkalmazások mellett ezt a beltéri egységet is lehet a multi inverteres kültéri egységekhez csatlakoztatni. 2-8 beltéri egység számig különböző teljesítmény nagyságokban lehet az MXZ kültéri egységekhez kötni, attól függően hogy a különböző szobákban mekkora hűtési vagy fűtési teljesítmény szükséges.  

 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz