ECODAN ZUBADAN - Üdvözöljük a ROYAL KFT. lapjain-Mitsubishi Electric Klíma

KERESÉS
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

ECODAN ZUBADAN

Termékeink

A Mitsubishi Electric által gyártott ZUBADAN hőszivattyúk a meglévő házak felújításakor és az újonnan épülő házakba történő beépítéskor is egyaránt kiválóan alkalmazhatók. A ZUBADAN japán szóösszevonás, jelentése "szuper" (ZUBA) "fűtés" (DAN).


ZUBADAN levegő-víz hőszivattyú

A levegő-víz hőszivattyúk a kinyert hőt egy vízrendszernek adják át. Ez a vízrendszer a hagyományos fűtési rendszerekhez hasonlóan, padlófűtésen, radiátorokon vagy a használati melegvizet előállító rendszeren keresztül fűti az épületet. Az úszómedencék energiatakarékos fűtése szintén megoldható. Az alkalmazott berendezésektől függően a rendszer hűtési feladat ellátására is képes.


ZUBADAN levegő-levegő hőszivattyú

A ZUBADAN levegő-levegő hőszivattyú alkalmazás ideális meglévő épületekben a fűtés utólagos kiépítésére, ha a használati melegvíz előállítás nem szükséges, vagy másként megoldott. A hűtőközeg-körfolyamat a levegő-levegő hőszivattyúk által kinyert hőt közvetlenül a helyiség levegőjének adja le. A technológia előnye az, hogy a helyiség igen gyorsan felmelegíthető, mivel a hőt beltéri egységek adják le. Ezzel a rendszerrel a helyiségek hűtése is megoldott, mivel nyáron úgy működik mint egy klímarendszer.

 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz