Mr. Slim sorozat: kereskedelmi alkalmazások - Üdvözöljük a ROYAL KFT. lapjain-Mitsubishi Electric Klíma

KERESÉS
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Mr. Slim sorozat: kereskedelmi alkalmazások

Termékeink


A Mr. Slim sorozat különösen energiatakarékos és nagy teljesítményű klímaberendezés kínálat. Gyakran használják orvosi rendelőkben, szerverszobákban, irodákban, üzletekben vagy éttermekben. Olyan helyeken, ahol a csendes működés, a nagyfokú üzembiztosság és az alacsony energiafogyasztás nagy jelentőséggel bír.
Rendszervátozatok
• 3,5 kW és 44,0 kW közötti teljesítmény hűtés és fűtés üzemmódban
•  Mono split vagy multi split rendszerek, párhuzamos működés kettő, három és négy beltéri egységgel.
•  A beltéri egységek típusai: kazettás, mennyezeti, légcsatornázható, oldalfali és oszlopos.
• Energiatakarékos hőszivattyús kültéri készülékek választhatók Standard Inverter (A teljesítményszabályozásnak köszönhetően a rendszer mindig csak az adott pillanatban szükséges teljesítménnyel üzemel.), nagy teljesítményű Power Inverter (A 31 készülékkombinációból 25 az „A” osztályba tartozik. Ezen kívül az alacsony zajszint és a hosszú, akár 100 m-ig terjedő vezetékek rugalmas beszerelési lehetőségeket biztosítanak) vagy a fűtésre optimalizált Zubadan Inverter (A szabadalmaztatott Zubadan inverter technológia révén még alacsony külső hőmérséklet esetén is elegendő fűtési teljesítmény áll rendelkezésre. -15 °C-ig leadásra kerül a teljesítmény egésze, és a készülék akár -25 °C-ig használható. Ez szükségtelenné teszi a készülékek fűtés céljából történő túlméretezését.) kivitelben.
• A Mr.Slim klímaberendezések kombinálhatók a Lossnay hővisszanyerős szellőzőberendezésekkel. Így a felhasználó egy olyan rendszert kap, amely egyben a klimatizálást és a szellőzést is megoldja.Fűtési funkció
A magas COP értékek még alacsony kültéri hőmérsékletek mellett is alacsony energiafogyasztásról gondoskodnak. A hagyományos fűtési rendszerek sok esetben teljes mértékben helyettesíthetők hőszivattyús rendszerekkel. A szabadalmaztatott Zubadan technológiával rendelkező kültéri készülékek optimalizált funkcióval rendelkeznek a gyors leolvasztási üzem érdekében, és ezáltal gondoskodnak a különösen stabil hőmérsékleti kényelemről.


Magas érezhető hűtési teljesítményhatékony hűtést biztosít anélkül, hogy a helységet szükségtelenül páramentesítené.

A téli szabályozás gondoskodik arról, hogy -15°C külső hőmérséklet esetén is lehessen hűteni; ez különösen fontos számítástechnikai/műszaki helységeknél, melyekből egész évben el kell vezetni a hőt.

Az új A-CONTROL vezérlés lehetővé teszi a közvetlen kommunikációt a bel- és kültéri egység között. Akár 180 szervizparaméter és hibaüzenet is kényelmesen leolvasható a beltéri készülék távvezérlőjéről.


A Power Inverterek légfüggöny-rendszerek működtetéséhez is használhatóak. Ilyenkor a berendezés, a Mitsubishi Electric új interfésze segítségével kommunikál az Inverter kültéri egységekkel.

A Mr. Slim sorozat készülékei ideálisan használhatók műszaki helyiségek klimatizálásához.
redundancia funkció: egy rendszer meghibásodása esetén automatikus átkapcsolás a tartalék rendszerre és azonos működési idő átkapcsolás.
Replace technológia: az R22-es régi hűtőközeggel működött klíma rendszerek egyszerű kicserélése csővezetékcsere nélkül.
• könnyű karbantartás és automatikus hűtőközeg mennyiség ellenőrzés.


 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz